Санација и ревитализација свлечишта во нестабилна зони

Санација и ревитализација свлечишта во нестабилна зони

prod2_1
Во јуни 2014 година, ГИМ започна да работи на деталните планови за свлечишта на земјиштето и санација и ревитализација на нестабилна зони. Овој проект е овластен од страна на Јавното претпријатие за државни патишта, а вредноста на проектот е околу 430.000 €.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.