Изградба на зграда на АД ЕЛЕМ

Изградба на зграда на АД ЕЛЕМ

p1m_proekt
Во јуни 2013 година, АД ЕЛЕМ даде овластување за изградба на нивната административна зграда на улица “Македонија“, во центарот на Скопје. ГИМ продолжува да врши надзор на овој градежен проект, кој има вредност од околу 28.000 €.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.