Реконструкција на брана Шпиље

Реконструкција на брана Шпиље

prod3_15
На 7 ноември 2012 година, ГИМ започна да работи на рехабилитација на дополнителна завеса на брана Шпиље. Ова е тековен проект со заедничко вложување со нашиот партнер Штрабаг, од Австрија. Вредноста на овој проект изнесува нешто повеќе од 1,6 милиони евра.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.