Вработени на годината

Новости

Вработени на годината

Employees of the Year
ГИМ има голем тим на вработени кои извршуваат значајни активности во рамки на поединечните Сектори и токму тоа е причината за доделување на наградата за работник на годината во рамки на Новогодишната забава на компанијата. Оваа година, наградени беа Трајче Блажевски (Завод Оператива), Проке Станковски (Завод Лабораторија), Перица Костадиновски (Завод Инженеринг). Исто така, честитки беа упатени и за Моме Милановски (Завод Геотехника), Јадран Димковски (Завод Оператива) и Рефедин Исаки (Сектор Услуги) за 10 годишното работно искуство во нашиот Институт.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.