Градежен Институт Македонија прослави 40 години од своето постоење

Новости

Градежен Институт Македонија прослави 40 години од своето постоење

Civil Engineering Institute of Macedonia celebrated its 40th anniversary

Во пријатна атмосфера и во друштво на многу соработници и пријатели Градежен Институт Македонија во хотелот Александар Палас го прослави својот 40 годишен јубилеј. Основан во 1975 година, овој институт за време на период од 4 децении создаде уникатен бренд кој нуди услуги во сите области на градежништвото или “се под еден покрив“, почнувајќи од планирање, истражување, проектирање, контрола на квалитет, па се до надзор и градежништво.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.