Учество на саем за чиста енергија како дел од ЕУ неделата за одржлива енергија

Новости

Учество на саем за чиста енергија како дел од ЕУ неделата за одржлива енергија

Participation in fair for clean energy as part of the EU sustainable energy week
Градежен Инстиут Македонија и Институтот за истражување во животна средина, градежништво и енергија учествуваа на Саемот за чиста енергија кој се одржа во ЕУ Инфо центарот на 16-17 Јули. На саемот беа претставени можностите за практиканство и професионален развој на сите учесници.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.