Саем за вработување и кариера

Новости

Саем за вработување и кариера

Civil Engineering institute Macedonia will upgrade the dock in Bar, Montenegro
Градежен Институт Македонија заедно со Институт за истражување во животната средина, градежништво и енергетика - ИЕГЕ, учествуваше на саемот за вработување и кариера - Job Fair 2016 кој се одржа на Градежен факултет, УКИМ.

 
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.