Менаџерската школа за инженери го одржа вториот предмет – Стратегиски менаџмент

Новости

Менаџерската школа за инженери го одржа вториот предмет - Стратегиски менаџмент

capture
Менаџерската школа за инженери го одржа вториот предмет - Стратегиски менаџмент. Три одлични дена на активно работење и заедничко дружење со Роберт Молнер бизнис консултант и тренер од Србија.

 
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.