Менаџерската школа за инженери го одржа третиот предмет – Проект менаџмент

Новости

Менаџерската школа за инженери го одржа третиот предмет - Проект менаџмент

14954362_10209334542492798_1602475588_o
Менаџерската школа за инженери го одржа третиот предмет - Проект менаџмент во периодот од 4ти до 6ти Ноември 2016 год. Три одлични дена на активно работење и заедничко дружење со Волфганг Шабераитер бизнис консултант и тренер од Австрија.