ГИМ новогодишни пакетичиња

Новости

ГИМ новогодишни пакетичиња

Capture
Традиционално како и секоја година Градежен Институт Македонија додели новогодишни пакетчиња на приредбата што ја организираше во просториите на институтот.
 
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.