Менаџерската школа за инженери го одржа шестиот предмет – Лидерство

Новости

Менаџерската школа за инженери го одржа шестиот предмет - Лидерство, од 17ти до 19ти јануари 2017 год.

DSC_0339
Менаџерската школа за инженери го одржа шестиот предмет - Лидерство, од 17ти до 19ти февруари 2017 год. Три одлични дена на активно работење каде што се учеа методи преку заедничко дружење и вежби, со Каролина Корол консултант и тренер од Perfect Project од Полска.
 
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.