Менаџерската школа за инженери го одржа деветтиот предмет – Маркетинг менаџмент, од 19ти до 22ви мај 2017 год.

Новости

Менаџерската школа за инженери го одржа деветтиот предмет - Маркетинг менаџмент, од 19ти до 22ви мај 2017 год.

Iege - 101
Менаџерската школа за инженери го одржа деветтиот предмет - Маркетинг менаџмент, од 19ти до 21ви мај 2017 год. Три дена исполнети со дружење, вежби и активно работење со Кристина Антиќ Георгиевски консултант и тренер од ИЕГЕ.
 
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.