Национална награда за најдобри општествено одговорни практики во 2017 година

Новости

Национална награда за најдобри општествено одговорни практики во 2017 година

23511412_1682999741770480_5682826158024627650_o
Општествено одговорниот проект на Градежниот Институт Македонија (ГИМ-Најеколошка компанија), годинава се закити со Националната награда за најдобри општествено одговорни практики.