Корпоративен пикник по повод 43 роденден на ГИМ

Новости

Корпоративен пикник по повод 43 роденден на ГИМ

35985872_1812415378851344_95233409365835776_n
По повод 43 годишнина на ГИМ беше организиран корпоративен пикник каде целото Семејство ГИМ со своите најблиски низ заедничко дружење и забава го прослави својот роденден.
Да постоиш и славиш 43 години е доказ за големо искуство, одржливост и успех, нашиот тим ќе продолжи и понатаму да чекори кон нови достигнувања!