Традиција, квалитет и иновативност

Новости

Традиција, квалитет и иновативност

GIM - 2 str-1
Цели 43 години, ГИМ постојано инвестира во развојна мрежа и стратегија која се базира на иновативност, квалитет и тимска работа.
Прочитајте ја целата објава - тука
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.