Презентација на резултатите од спроведеното истражување

Новости

Презентација на резултатите од спроведеното истражување за потребите и предизвиците со кои се соочуваат конзерваторите, архитектите и инженерите

1

Се одржа презентација на резултатите од спроведеното истражување за потребите и предизвиците со кои се соочуваат конзерваторите, архитектите и инженерите, во рамките на проектот Еразмус + Професионални курсеви за презервација и конзервација на изградено културно наследство од влијанија од климатски промени - CULTHER, каде еден од партнерите во проектот е ГИМ.

Галеријата со фотографии од настанот можете да ја погледнете тука.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.