Нов стратешки документ за екологија 2019-2024

Новости

Нов стратешки документ за екологија 2019-2024

Општина карпош со нов стратешки документ за екологија 2019-2024 изработен од Градежниот институт “МАКЕДОНИЈА” АД Скопје- ГИМ, МАНЕКО СОЛУШНС ДООЕЛ Скопје и Институтот за истражувања во животна средина, енергетика и градежништво-ИЕГЕ.

 

Мартина Блинкова Дончевска во името на консултантскиот тим го презентираше изработениот ЛЕАП и ја образложи содржината на овој стратешки документ пред Комитетот.

 

 

50442146_10155571923116706_5635282063432089600_o 50549112_10155571923091706_597589341404921856_o 50502221_10155571922906706_5649952907211046912_o

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.