Корпоративен пикник по повод 44 роденден на ГИМ

Новости

Корпоративен пикник по повод 44 роденден на ГИМ

Овој викенд се одржа корпоративниот пикник на ГИМ по повод 44 постоење, каде целото семејство ГИМ заедно со своите најблиски низ добра дружба и забава наздрави за нови успеси, уште повеќе насмевки и нови достигнувања!

Ние сме семејство засекогаш!

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.