Кариера

Кариера

Нашите вработени се составен дел од секој постигнат успех. Ги цениме професионалните вештини и посветуваме време за идентификување, поттикнување и насочување на индивидуалниот талент. Се фокусираме кон обезбедување на сите можности и потребна поддршка со цел постигнување на развој и успешно управување со кариерните планови на нашите вработени.

 

Нашето чувство за припадност, постојано не предизвикува не само кон задоволување на општествените одговорности, туку и обезбедување на здрава и безбедна работна средина.

 

Ако сте во потрага на предзвици и можности кои произлегуваат од овој водечки, прогресивен и иновативен Институт, контактирајте ја Татјана Ивановска, нашиот менаџер за човечки ресурси,на следната е-маил адреса: tatjana.ivanovska@gim.mk.

 

Ние ќе ви помогнеме, следниот чекор во Вашата кариера да биде вистинскиот.